Гражданите страдат заради война, която не е наша, заявиха в Европейския

...
Гражданите страдат заради война, която не е наша, заявиха в Европейския
Коментари Харесай

ЕП: Гражданите страдат заради война, която не е наша! Трябва да се увеличат заплатите

" Гражданите страдат заради война, която не е наша ", обявиха в Европейския парламент по време на спор за войната в Украйна, съобщи кореспондент на.

" Ние се опитваме да бъдем съдии на нещо, което не е наше. Наше е страданието, безпаричието, студа, отчаянието обаче в този момент ", разясниха в Екологичен потенциал.

" Трябва да се усилят заплатите на хората ", безапелационни са евродепутатите. От там разясняват: " Нужна е по-голяма европейска взаимност, с цел да се оправят европейците в тази рецесия ".

Най-важният въпрос в този момент е по какъв начин да се разпредели сред европейците цената на войната, с цел да може да има благополучие.

Днес се чака Европейска комисия да показа дълнителни ограничения за помощ на жителите. Планира се да се провиснал 40 милиарда евро от фондовете на блока в поддръжка на европейските жители и компании в изискванията на енергийна рецесия и повишаващи се цени. Очаква се Комисията да позволи на европейските държавни управления да употребяват средства от съществуващите кохезионни фондове за подкрепяне на дребни и междинни предприятия, наранени от повишението на цените, в това число на газа и електрическата енергия, и за подкрепяне на заплащането на сметките на семействата, уязвими от енергийната рецесия.

Темата за ковид също не бе пропусната. Според представителите в Европарламента, хората заплащат в този момент доста поради въпросната пандемия. Заради облагите на фармацевтичните компании поради COVID-19 евродепутати считат, че е редно да се заплащат свръхпечалбите.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР